nedeľa 14. decembra 2014

Ešte

v piatok mi prišiel krásny balíček z vianočnej výmeny, ktorej som sa zúčastnila vďaka Deniskinmu blogu http://mojeradosti-takovajsem.blogspot.sk/ . Obdarovala ma milá neznáma Lenuška Klimová...šikovná žienka . Zase mi veľkú radosť spravila neznáma osôbka a to ešte v tomto krásnom predvianočnom čase...kde sa ja hrabem s mojim háčkovaním na Teba Leni ...no posúďte sami .








Leni veľmi pekne ďakujem . Vločky sa mi budú hodiť aj na stromček, prestierky, krásna práca...to dokáže len dobrý človek ... dúfam, že aj Teba potešil niekto tak ako mňa . Tebe Deni ďakujem za krásnu vianočnú výmenu ...Želám všetkým krásnu adventnú nedeľu , už nás čaká posledná ...Majte sa krásne, robte si radosť ... Maca .

3 komentáre:

  1. Marcel, krásné dárky jsi dostala. Já zatím na balíček čekám, snad se také dočkám milého překvapení. Je to takový bonus před vánoci a každá z nás si ho určitě zaslouží :-). Měj se krásně :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Reni, je to fakt krásne dnes v tejto rýchlej dobe niečo takéto...neznámi ludia si robia radosť...aj ty si užívaj pohodičku:)

      Odstrániť
  2. Marcelko, krásné dárečky si dostala :o), já se z těch tvých stále těším, díky Jana

    OdpovedaťOdstrániť