sobota 23. mája 2015

Pár posledných upršaných dní

nás donútilo čiastočne zameniť pobyt vonku za činnosť doma . Prišli na rad konečne aj vankúše, ktoré som chcela urobiť už dávnejšie . Vlastne jeden vankúš a dve návlečky na vankúše . Jeden bledunko šedý háčkovaný , zospodu látka .  Mám ho už doháčkovaný dávno, pribudne k nemu ešte jeden tmavošedý . Jednoduchý vzor, na viac sa nezmôžem :)  Snáď sa mi podarí dokončiť aj ten druhý . Druhý je zo zbytku  bielej ľanovej plachty potlačený bodkami . Vyšiel mi ešte jeden z nej s akože pásikmi . Také jednoduché  a príjemné . 









Vám prajem príjemný, možno tvorivý víkend...

Maca .

8 komentárov:

  1. Pre mňa to nemá chybu,jednoduché,vynaliezavé,vzor peknučký,prírodné,to sa cení a ešte tvoja ručná práca :-)...ja som sa PREMETALIZOVALA :-) a neviem čo sa mi stalo s rukami a s mentálnym centrom,kt. má na starosti ručné práce,lebo som schopná len RUČNE dovliecť akýsi hrdzavý podvozok,ŽE :-) bude vešiak do mojej komory ?....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už sa teším ako to vymyslíš..aj mne trvá niekedy dlhšie k niečomu sa dokopať...:))

      Odstrániť
  2. ...veru jednoduché a krásne Marcelka a šedý háčkovaný okrúhly je super :-) ...chcem sa spýtať ako sa udržuje ten bieločierny koberec ...ja mám tiež bieločierny z Ikei ten kosoštvorcový ale ten je na údržbu hrozný :-) pekný večer! D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Danka, toto je vlnený, ja som teraz vyberal len z vlnených....myslím, že sú lepšie na údržbu, sú odolnejšie..ale vysávam ho často, my tu máme strašný provoz, ale rátala som s tým..za mňa vlna...určite keď budeš vyberať takýto väčší..

      Odstrániť
  3. Marcelka možno sa ti bude páčiť
    http://joysofhannah.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moja, pozerávam ho občas, želám pekný deň..ideme so psom na prechádzku...

      Odstrániť
  4. Marci, hezky si hraješ :-) Krásný den!

    OdpovedaťOdstrániť