utorok 12. mája 2015

Konvalinky a papraď


z našej predzáhradky...Len by som ich mala asi na jeseň nejako usporiadať, dať viac do rohu ...Je viac listov ako kvetov, ale potešili, uvidím čo sa stane s miss hortenziou:)) . Tej by som sa veľmi potešila ...Stále mám nutkanie kúpiť aspoň tú v kvetináči . 






A vzadu vo dvore nám pred očami rastie Damien . Fakt je všetko pravda čo píšu o tomto plemene :)) Majú ho fakt dokonale zmapované . Veľmi rýchlo rastie a mení sa zo šteniatka na malého psíka:)) Je živý, objavuje nové a nové, vcelku rýchlo sa učí a navykol si na nás . A vyvádza ... A dá sa jeho pohľadu odolať ? Musela by som mu všetko odpustiť:))





Ela a bublifuk...:)) no to bola zábava, to vzadu je letná kuchyňa a časť garáže




Majte krásny slnečný deň ...

Maca . 


P.S. Teším sa z Vašich návštev . 

13 komentárov:

  1. Lovely biela :)...ja budem k tebe v opozícii s čiernou :)...ale TABUĽOVOU a tá má inú dimenziu...takže ti budem tak ZEMITO kontrovať :)..lebo na oživenie dreva a tehly som nemusela použiť také farby ,ale už to viem -čiernu a bielu..teda tabuľovku !
    ..ináč tu včerajšiu ,, holubičiu sivú ,, nepoužijeme, tých dosiek je málo a moji majstri AJETO..prišli na to až teraz ,ale nevadí ,je zemitá a mi potrebujeme industriál odtieň...celý dom bude zjednotený ind. sivou,dole je to v poriadku,len s bleskom to hádže trocha zubársky :) odtieň na stenách,lebo farba je umyvateľná a tá konzistencia ...vidíš porebujem VIZUÁL BLOGU a poradu :).. takže bude II.diel,iné dosky,iné moridlo :)
    ...LOVELY PAPUĽKA :) ...ináč vyradené ponožky zviaž a daj mu ich na hranie....nemusíš kupovať hračky pre psa...ale potom pozor,aby nenašiel aj dobrú ponožku...:)
    ...a k tej našej záhrade,nevychádzam z údivu aká tento rok je..nafotím znovu aj backyard,aj hortenzie mám :)..musíš sadiť do kyslej pôdy ! a ja na všetko používam granule organického hnojiva,ale POZOR ,treba sypať pri sadení do koreňov a zakopať,psom to chutí :) , a odfotím aj úžitkovú ..už tento rok máme !.
    ...naozaj sme ju robili po zákutiach,máš čas, vžiť sa do nej...NEBOJ :) dočkáš sa ...
    ...ale spomeň si na prvú fotku nášho domu posl. na mail ...bola to jeseň,min.roku a nič pekné tam nie je :)...veľa sme aj popresádzali a vidíme to až teraz na jar !?!?!?
    DÍK ZA TRPEZLIVOSŤ s mojimi komentami :)...ale potrebujem to ! papa..
    .MÁŠ TO PEKNÉ A FOTOGENICKÉ :)
    ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tendenciu to tu presvetľovať, opticky zväčšovať:)), ale mám rada odtiene bielej...ale mám veľa doplnkov aj čierne...mne sa čierna páči..tiež mám v pláne veľa vecí na čierno...najbližšie bedničky zeleninové...tvoje dosky tie sivé sú úpekné, mne by sa to páčilo aj s nejakými takými indust.kolieskami ako taký nízky stolík, alebo panel na vešanie s háčikmi...Aj JA potrebujem poradiť s vizuálom blogu...ked to nespravím teraz, tak sa k tomu nedostaanem neskôr..v septembri idem do roboty:))Ponožky ako hračky používame...musím kuk..tú Tvoju záhradu PRED ...A Tvoje komenty môžem...teším sa...som rada, že si TU...papa...

      Odstrániť
    2. :) tehla a drevo u nás vyšli bez mojej réžie,bola to tá horná :)..a mám veľké nízke okná do ulice,bez záclon a francúzske do dvora :)..a ja milujem svetlo :)
      ...nerezová linka,vymurované zábradlie,osb doska,miesto sádrokartónu,sivá a antracit...všetko vychádza zo zdravotného stavu mojich autobusistov....celý ten môj životný ,, industriál ,, je im prispôsobený a zdá sa mi ,,láskavý,, :) ten nerez :)...a tá ,,zemitá ,, tabuľovka VYTIAHLA drevo a tehlu,aby neboli mdlé...skúšala som to s farbami. (:..stále rozmýšľam ako to nafotiť ,aby to bolo verné...fotky stále nevystihujú realitu,s bielou je to jednoduchšie..,je fotogenická :)

      Odstrániť
  2. Nádhera - konvalinky miluji a do pejska jsem se zamilovala také! Má tak kouzelný pohled, že se vůbec nedivím, když mu vše odpustíš :-). Je to opravdu mazel!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Reni díky za návštevu...je mazel:))aj ked ma vie strašne nazlostiť:))

      Odstrániť
  3. Damián je úžasnej pejsek:-)Moc zdravím Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máte moc pěkného pejska, také bych pohledu neodolala :)
    Hezký den, K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Klárka, ale občas musím odolať..už i dnes čo povyvádzal a to je 8:))

      Odstrániť
  5. Krásná kulička, já bych ho zmuchlala a drbala :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nadherne zabery Marcelka...konvalinky mi pripominaju moje detstvo, starka ich mala vysadene skoro vsade :-) Maly Damien je uzasny, taky macko na pomazlenie...a ten jeho kukuc :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. http://petitbonheur-blog.blogspot.sk/
    .:)

    OdpovedaťOdstrániť