nedeľa 19. júla 2015

Čo varíte v týchto horúcich dňoch..alebo nevaríte:))


I tak sa dá . U nás dnes zapečená mozarella s vidieckou šunkou z Luckinho blogu a osvedčilo sa nám to už veľakrát, rajčinová tapenáda s cesnakom, opečené chlebíky s kvapkou olivového oleja, šalát z cibule, rajčín, papriky ... 









A dobrú chuť ... Ja som sa dnes na viac nezmohla .

Maca .

5 komentárov:

  1. ...nič...lebo nikto nič nechce :-)... len dnes som výnimočne strávila takmer celý deň v kuchyni chystaním dobrôt pre zajtrajšiu návštevu...ale toto tvoje dnešné menu vyzerá veľmi dobre... vďaka za tip :-) D.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá zapečená mozarella v šunke vyzerá fajne. Určite vyskúšam. Kde čo som varila (nestojí za reč), ale susedia nám dali marhule, tak ryžový nákyp s marhuľami.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ...ani u nás nikdo moc jíst nechce...tedy ne hlavně teplá jídla...takže přes víkend jsme jídle přes den trochu šidili a nezdravě se nacpali až k večeru při grilování...opravdu v těchto vedrech není na jídlo ani pomyšlení...ale mňamku do Lucky jsme už také vyzkoušeli a dobrůtka...Marcelko, ale moc mne zaujala ta tvoje nátěrka na topinky, vypadá skvěle...máš receptík někde na blogu? Přehlédla jsem ho? ...Děkuju a přeju krásné letní dny...Radka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne tak varíme ako ty, niečo zapečené plus šalát....a tú Luciinu zapečenú šunku si mi teraz pripomenula !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta zapecena mozarella vyzera vyborne :-) U nas sa teraz tiez vari minimalne...v tychto horucavach sa asi ani inak neda :-)

    OdpovedaťOdstrániť