nedeľa 17. januára 2016

Pomaly ...ale isto pokračujeme ...

V prácach pod našou strechou . Naše dve budúce izby . Konečne prvá vrstva izolácie . Staré balkónové dvere budú nahradené novými . Síce ešte hora práce, ale množstvo inšpirácií :)), z čoho sú niektorí doma nadšení :)) . Ale ja už tu vidím priečky, drevo, biela tu určite nebude chýbať, húpaciu sieť a iné vychytávky handmade.
 A teším sa na Vaše rady a postrehy, ako ste to robili Vy? A čo by ste robili inak? 







Prajem Vám ešte krásny večer a pekný týždeň . A vyhnite sa chorobám, lebo u nás momentálne zápal priedušiek apod . 

Pa . Maca .

6 komentárov:

  1. Marcelka, asi viete na toto ide fólia ! - parozábrana, ktorá musí mať spoje zapáskované a potom osb doska....
    Držím palce , veľmi fandím !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ešte už teraz treba rozmyslieť rozvody elektriny, dobrý elektrikár vie...a ešte, hore je teplo, je dobre mať vo vstupe do podkrovia zástrčku, el. kábel pre ventilátor alebo niečo na rekupráciu, výmenu vzduchu...:-) pa

      Odstrániť
  2. Houpací síť tu tiše závidím :o). Ať jde práce pěkně od ruky :o) Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tesim sa na vysledok. My sme strechu robili uz pred 13 rokmi, skoro nic si nepamatam len to, ze to islo velmi pomaly. Takze neporadim, ale som zvedava co z toho vykuzlite.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Maca ja ti neporadím lebo nemáme podkrovie ale teším sa ako to nakoniec vymyslíš :-) ja by som tiež niečo rada prerábala :-D D.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zařizovat podkroví se mi nikdy nepoštěstilo, takže se budu těšit k tobě, jak vám krása bude růst pod rukama. Určitě to bude parádní! Zvláště ta houpací síť, tu bych brala hned! :-)

    OdpovedaťOdstrániť