piatok 3. apríla 2015

Posledné dni

mi strašne rýchlo ubiehajú . V sobotu, nedeľu sme sa museli vysťahovať zo starého bytu . Všetko, bolo toho kvantum:) nasťahovaťdo garáže, do letnej kuchyne, na povalu, no proste kde sa dalo a kde bolo ešte miesto, pretože izby neboli ešte dorobené . Strašné . Už nikdy sa nechcem sťahovať . Práce pokračovali celý týždeň . 

Takže nasťahovaní...Ja som myslela, že sa nikdy neskončí ten kolobeh znášania krabíc, mechov a nábytku

Náš bytík po ... bývame na chvíľku u babky

Aj na podlahu prišlo v týždni

Elektrika 

A šedú vystriedala BIELA...Poviem Vám, že maľovania máme po krk:))
  A tento pán určite:)))





OSB dosky sme dávali v spálni pod podlahu


Dnes nám spravili komplet podlahy do všetkých izieb ...Išlo im to neskutočne rýchlo . Lišty k podlahe máme objednané, vybrali sme vyššie soklové biele lišty 10 cm . Tie budeme robiť postupne . Stihla som umyť okno v spálni, kuchyni, obývačke, zajtra doumývam, dám do poriadku kúpelňu a čo sa bude dať... Postupne budeme robiť ostatné . Hlavne dať na miesto nábytok, poskladať nábytok, kuchyňu, tá je kúpená, ešte objednáme dosku . Je toho veľa, ale snáď to bude dobre . Ďakujem za všetky Vaše milé komentáre, momentálne nemám veľa času na Vaše príspevky, ale snažím sa aspoň po kúskoch dočítavať . Ja už vajíčka asi maľovať nestihnem tento rok, ale ten veniec zavesím na tie dvere, aspoň v nedeľu :))

Krásny sviatočný víkend  ....

MACA

6 komentárov:

  1. Uz vecer som videla tieto fotky a tesila som sa,ale ja ti vzdy pisem take litanie,ze som to radsej chcela nechat na rano,aby sa mi to utriaslo :)....no uvidime !
    Uz to mas za sebou ! Sikulka ! A je fantasticke,ze ste to mali,kde dat a ze ta garaz je lepsia ako nas stary rodinny stan od svokry,do ktoreho sme dali skoro vsetko,ked sme museli pri rekonstrukcii ZASE vypratat...nastastie som dokazala urobit ciaru za vecami,uz ked sme isli z panelaku ....bolo to take moje zivotne duchovne cvicenie :isli sme v ustrety staremu domceku ,ku ktoremu nas Boh nasmeroval,pozbudil,aj ked sme boli fin. v minuse !,vsetko sa zariadilo,ako malo... a na nas bolo,aby sme boli velkorysi a vedeli zanechat nepotrebne, POHNUT SA Z MIESTA :)...manzel to prezival inak a ja som ho pozbudzovala,ze vsetko bude NOVE....:)
    Cenne boli len celodrevene zostavy IVAR,drevene postele.,osemmiestny stol,stolicky... ,ale horsie bolo,ze deti mali vela knih,vytvarnych veci,hudobnych nastrojov,modelarstvo,zeleznicky....a este obaja starsi mali svoje starosti...a to je este horsie ako male decko...dcera zacinala VS a syn maturoval...dcera je asperger a neznasa zmeny a organizacne prace...takze to nechali na nas ...no a pridaj si k tomu atypickeho hyperaktivneho autistu,ktoreho sme vyberali pred obedom...nechceli ho v skole :)..takze sa z vidieka bezalo do mesta...ALE PREZILI SME TO A PARADA,stalo to za to ...utriasli sme si priority...:).a to sme boli asi o desatrocie starsi...:)
    Ta dlazba je NADHERNA ! Vyzera to vsetko velmi pekne,ta biela je super :)
    Paci sa mi aj dvorcek -atrium ?
    Ja som ,co sa tyka nasho aktualneho zariadenia,presla velkou krizou,vsak vies :) ,ale uz je dobre,...potom neskor ti napisem a poslem foto,ze co sa deje...:)
    Prajem este pozehnane Sviatky,aby sa s novym bydliskom,zacal rodit novy, krajsi domov,v ktorom budete este zomknutejsi,stastnejsi,a mozno aj este rozvetvenejsi :):):)....teda pozehnanejsi ! pa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Marcelko, škatulata batulata, nezávidím, ale přeji zdárný konec i když nějaký ten pátek to bude ještě trvat. Budeš mít krásné čisté, nové bydlení. U nás když došlo na stěhování měli jsme tu výhodu, že krabice jsme stěhovali postupně jelikož byt nebylo nutné vyklízet, dcera si v něm pěkně lebedila s přítelem :o)
    Měj spoustu elánu a sil, přeji ať se daří.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Marcelka držím palce, nech Vám práce rýchlo odbúda a čím skôr máte hotovo :-) ...dlažba je nádherná...D.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Marcelka, pekne sa Vam to rysuje, vyzera to super...ani sa nenazdate a bude to hotove :-) Najhorsie uz mate za sebou, tak uz len vydrzte :-) Drzim palceky :-) krasne sviatky...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš toho moc a já vím, že je to někdy k pláči. Ale zvládnete to a pak už si jen budete v klidu popíjet kafíčko s pocitem, že se vám práce povedly a že jste prostě BORCI!
    Mmj. ta dlažba v chodbě je naprosto úžasná, fakt nádhera!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Vám všetkým, nedá sa mi Vám často odpisovať, ešte nie sme online:)) moc ma teší, že to so mnou prežívate...Díky moc...už sa teším, až poprečitujem všetky Vaše príspevky, komenty...majte krásne dni aj ked na jar to nevyzerá, Maca

      Odstrániť