štvrtok 23. apríla 2015

Pár fotiek z našej kuchyne ...

Ešte pár detailov chýba, nejaké tlmiče na dvierka, doštelovať pánty, lišty okolo podlahy, ale to všade:), tesniaca lišta k pracovnej doske, ale to ani neviem, akú ešte:)) ... A nejaké tie doplnky, ako inak . Všetko má svoj čas ... Inak kuchyňa je veľká 4,5 x 3,35 m, ide sa z nej do obývačky, sú tam dvere na terasu a vchod do chodby... Ostrov bol v pláne väčší, ale nakoniec sme ho museli zameniť za tento ... Nechcela som ho vystavať zo skriniek, chcela som niečo mobilné a časom uvidíme, možno keď na niečo natrafíme, poriešime . Zatiaľ mi to celkom vyhovuje . Skrinky s dvierkami sú z IKEY, doska je dubová špárovka 4cm . Stôl s lavicou je z masívnej akácie,  tú kúpu sme zvažovali dlhšie, ale nebanujem... Stoličky sme zvolili klasika z IKEY, nakoľko som nechcela, aby sedenie pôsobilo veľmi robustne, nevolila som aj stoličky z toho setu . Spotrebiče sú všetky ARISTON, len umývačka je z IKEY .  Mali sme ju vybranú behom 5 minút :)) Na internete sme akosi sa nevedeli rozhodnúť . Nič zvláštne, nič nad čím niekto bude hýkať... Aj pred tým sme mali bielu kuchynku , zvolila by som si asi vždy bielu . 









neviem sa rozhodnúť či dať niečo na okno...




Kuchynku celú zmontoval a všetko zapojil môj drahý ...Tak mu ĎAKUJEM ...

A Vám ďakujem za návštevu na blogu .


MACA .

8 komentárov:

  1. ....tú otázku z mailu odvolávam,vidím,že doska je nová a nielen doska :)..kuchynka je biela a útulná a nežná...:)
    ...má dobré proporcie,takže pomocný stolík,ostrovček,stačí...,stôl sa vydaril a tie stoličky ,tým,že sú biele ,pekne vyzdvihli ten kút...okno je uzšie a možno dať niečo priehladné ,šik...ako skúsila dať Lucka z mlyna,tú roletku...ale závisí na tvojom pocite,ktorý tam chceš dostať...a teraz sa len vytešovať doplnkami a vyváraním :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v pohode, ďakujem...ešte s tými roletaami alebo niečím počkám, uvidím, také rolety mám kúpené do spálne a obývačky...len tuto sú aj balkonové dvere,takže ...no uvidíme..hlavne mi vadí ten bordel čo je teeraz na tej terase, je to tam ešte otras:)), v júni sa robí strecha, takže, potom budem vedieť viac..hlavne zmizne ten strašný lexan, ktorý má byť akože zimná záhrada podla slov bývalého majiteľa...papa, inak dnes som makala na paletách na stolík, šlo to celkom dobre, keby som mala farbu:))) Inak pekná skrinečka u Teba...musím aj ja vyskúšať tú tabulovku..

      Odstrániť
    2. ...ešte chválim bielu dosku s horákmi !!! a trúbu ! a dres :)

      Odstrániť
  2. Marci, vidíš, jak to pěkně vypadá, vzpomeň o měsíc dříve ... Za mě na okno asi nic, nebo jen kratičkou záclonku nahoru, nic výrazného. A z mého pohledu je snad možná i zbytečný ten ostrůvek. Ovšem stůl a židle, ty jsou dokonalé! Krásně se vám to rýsuje, Marci, těším se na další ukázky nového bydlení!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Marcelko, už je domov domovem, jakmile je kuchyň je vyhráno, teda u mě bylo a za každou kterou jsme společně vybudovali jsem byla moc ráda. Líbí se mi ve vaší bílé kuchyni :o)) Bordel jednou taky zmizí, bohužel nejde vše najednou, měj plno sil a s úsměvem do další práce, pa Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Marcelko, kuchyň vypadá nádherně. Moc se mi líbí ta kombinace dřevěného stolu a bílých židlí.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Marcelka, krasne sa Vam to rysuje :-) Biela kuchyna sa aj mne velmi paci, krasne rozziari priestor :-) Mate to super...velmi pekna kombinacia dreva s bielou :-)

    OdpovedaťOdstrániť