streda 11. marca 2015

Plánujem kuchyňu ...

Na plánovanie kuchyne som sa tešila . A teraz neviem čo bude lepšie, páči sa mi viac vecí, potom niektoré veci sú mimo limit:)) . Dizajn chcem taký klasický, nie príliš rustikálny , skôr chcem doladiť nejaké malé akcenty alebo solitérne kusy , zladiť všetko dohromady ... Kuchynská linka bude biela, nie moc nápadné úchytky , vybrala som biele spotrebiče, to je dosť aj problém , pracovná doska z masívu v dekore dub , k tomu doladíme i malý ostrov ... Chcela som , aby sme si ho najskôr vyskladali zo skriniek, ale tento bude asi lepší do toho priestoru .



Páči sa mi, že je to pevný kus nábytku, krásna doska, nerezové police .


A tu je kúsok stola a lavice ...Stoličky chcem trošku iné...trochu odľahčiť to sedenie ...v bielej farbe asi .  Uvidím , ako sa mi to podarí  nakoniec zladiť .





Momentálne vyberáme spotrebiče, na niektoré sa čaká, takže už teraz vieme, že kuchyňa sa bude dokončovať za chodu, nakoľko nás tlačí vysťahovanie . Chladnička, drez by malli prísť... Ešte dnes musím doriešiť konkrétnu umývačku, objednať určite, rozhodnúť sa, či bude obklad v kuchyni viac do výšky, či dám nakoniec aj horné skrinky, ktoré som nechcela pôvodne, chcela som police ...vybrať obkladačky, aby boli na pondelok nachystané a k dispozícii . A hlavne rozhodnúť sa pre podlahu, pretože ak by ju nemali na sklade, bude tu asi za týždeň, no možno skôr . Takže rozhodujem sa ...Dnes postavia priečku medzi kuchyňou a obývačkou . Teším sa . A hlavne viem, že zase bude niečo inak :)) A aj na Vaše prípadné pripomienky , 

Maca .

8 komentárov:

  1. Tak tohoto som sa nemohla dockat :),prve plany ,Chvalim ,pekne si to treba rozvrhnut a vybrat,urobit si radost,ale mat v ocku vsetko,aj tu technicku stranku...u nas vyslo vsetko presne ako sme si naplanovali a som spokojna ,len som si neustrazila vysku vyvedenia elektriny pre odsavac a ked sme k nemu zarovnali liniu ostatneho,je to sice standart,ale ja som mala,trochu je to vyssie,takze nezabudnut NAPASOVAT NA VASU VYSKU !Bude to pekne ,ta kombinacia biela,dub a juch ! ten nerez v ostrovceku :) ,fakt paradny kusok !:):):)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alenka, uvidím jak to dopadne, hovorím, každý deň sa čosi mení:)) A teším sa niekedy na Tvoje fotečky...papa a pekný deň...inak u nás to dnes na jar nevypadá..

      Odstrániť
    2. Tak na to sa treba pripravit,bude sa riesit a tvorit za pochodu,lebo tak to naozaj v realite prebiehalo...inac ja som vyse roka varila na indukcnej jednoplatnicke a dokupila som si aj naparovaci elektricky hrniec Tefal a remosku :) A budem rada ,ked si budeme ,my ,budovatelky,tykat :) Blog pomaly pomalicky dotukavam...pekny vecer !

      Odstrániť
    3. Alenka, tak ja som Maca, teší ma Tvoja priazeň, tak sa teším teda na blog . A naozaj veľa vecí nie je na škodu, ked sa trošku zabýva a dorobí až potom, človek zistí, čo by mu vlastne vyhovovalo . Papa .

      Odstrániť
  2. Jé, kde jsou ty časy, kdy jsem sama vybírala ... už to budou tři roky, letí to. Ale kuchyň mám konečně tak, jak mi úplně vyhovuje a to samé přeji i tobě. Vybírej s rozvahou, ale hlavně srdcem. Pak to určitě dopadne skvěle. Jen doporučuji nechat si linku o pět cm zvednout výš, je to mnohem lepší. A moc se mi líbí výběr stolu a lavic, přírodní materiály prostě vedou! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Reni, všetko ma baví, len tie káble a vývody a voda a plyn...človek, aby sa im prispôsobil :))...Stôl sa aj mne páči...uvidím, jak to dopadne s ostatným, nechcem nič zložité, len to je asi to najťažšie ...maj pekný deň, papa

      Odstrániť
  3. Marcelka, toto si aj ja prave uzivam :-) tiez sa rozhodujeme pre kuchynu, ale u mna je volba jasna...som rozhodnuta pre bielu kuchynu z IKEA :-) Tesim sa, ako to nakoniec u Teba dopadne, lebo obrazky si vybrala pekne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Katka, teším sa na Tvoje fotky . U nás tiež IKEA:) biela s pracovnou doskou z dubu... Ale taká som nerozhodná:)) Dnes ma štve, že som nemohla ísť pozrieť, malá je chorá trošku ...

    OdpovedaťOdstrániť