nedeľa 8. marca 2015

Krásne nám začína dnešný deň

Slnko sa už čím viac opiera každé ráno do našej obývačky . Blíži sa  jar, ale ešte to chce chvíľu času . Ráno bývajú mrazíky a k večeru je dosť chladno . Pani Zima sa len tak nechce vzdať . Takže víkend za nami . Včera MDŽ ...u nás už kľúče od domčeka:)) Takže k večeru malá obhliadka . Inak stále plánujeme a plánujeme ... Dnes už začíname s nejakou prácou, máme čo robiť, aby sme dali  spodné podlažie do poriadku . Ostáva nám 20 dní do vysťahovania z bytu . To by ste neverili, koľko sme nazhromaždili vecí, nám snáď nebude stačiť naklaďák:)) Takže práce naplánované, len , aby to išlo hladko . Tešííím sa ... Včera v záhradke otrhnuté snežienky ... A všimla som si, že v rohu tróni aj hortenzia ...Tak z tej by som mala veľkú radosť, keby prežila .







Majte krásny deň ...Teším sa na Vašu návštevu . A všetkým krásnu jar a veľa lásky .

Maca .

11 komentárov:

  1. Marcelko přeji pevné nervy při stěhování.Moc krásné fotky.Hezký týden pa Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobry den,chcem sdielat s Vami Vasu radost,z domceka,z klucov uz u Vas doma,...taaaaaak velmiiiiii Vam rozumiem :):):):):),nam sa tp prihodilo pred par rockami,pre mna nedavno :) ,necakane sa nam podarilo odist z mesta pod upatie Karpat,do starsieho domceka,zo starych tehal so znackou,s dobrou energiou v nom,s pohladom na kopceky zo zahrady,kde sme hned dostali pocit,ze sme doma.....preto ,ked zacala najprv nutna rekonstrukcia,podrezanie domu,malovka,nove drevene dlazky,najnutnejsi nabytok,len dreveny,postele,...ostatne muselo ist prec,alebo do krabic,VELKA CIARA za vecami ,ktore sme nazhromazdili....nasackovali sme sa do kuchynky,dvoch izieb a komory,siesti aj s kancelariou,dvoma kralikmi a morcatom :).....kym nezacala hlavna rekonstrukcia,po porade s architektom ,..podnajom,priamo v dedinke,veci do stanu na dvore :)))....a to hlavne mohlo zacat ! ,TAKA VELKA RADOST PRE ZENU ! ,napriek utrapam.,nove tramy,tehlove steny,podkrovie,velke okna....vonave ,nove,pekne...:):):)PRAJEM VELA RADOSTI,ROZVAZNOTI V PLANOVANI A V ROZVRHNUTI SIL ! A budem zvedava na dokumentaciu procesu,zial, este blog nemam a nemozem sa podelit,jedine nejak na mail.Zdravim,vidite,este stale ta radost so mnou zmieta a neudrzala som sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za takú reakciu...úplne si viem predstaviť, čo som Vám pripomenula Alenka ...Veľmi sa tešíme, aj keď nás čaká more práce . Určite podľa Vašich slov máte krásne bývanie ...Budem sa tešiť ak budem môcť nahliadnuť do Vášho súkromia...Majte krásny týždeň, krásne jarné dni...Marcela

      Odstrániť
    2. Dakujem ,pekny cas :) !

      Odstrániť
  3. Marcelka, to je uzasne, ze za mesiac budete byvat v novom...drzim palceky, aby vsetko islo hladko a stihli ste to :-) Viem, ze so stahovanim je vela prace, ale je to aj radost...a tych veci, co sa nazbiera...poznam to, vzdy sa nieco nove zide :-) My tiez za cca 2 mesiace planujeme stahovanie, takze sa budeme vytesovat spolu s Vami...tesim sa na fotecky...a aby som nezabudla, kvietky su krasne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kati, musíme spraviť prízemie, lebo musíme sa vysťahovať z bytu, teším sa teda aj na Tvoje nové..my máme tolko haraburd, že:))ja asi zaplním najprv všetky kontajnery teraz , aby som tam ten chaos nevláčila...papa, tak nech sa Vám darí...

      Odstrániť
  4. Marcelko, ať se vše podaří tak jak má, držím palce. Hezké dny a sluneční paprsky k tomu přeji. Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Janinko, veľmi ďakujem, ono to bude dlhý ale krásny proces:))papa

      Odstrániť
  5. Stěhování je vždycky hodně náročné a skutečně se člověk musí nemilosrdně s některými věcmi rozloučit a jiné třeba zase znovu objevit :-).
    Marci, přeji vám, ať to máte rychle za sebou, ať tě z toho netrefí, a užívejte ... budete to mít určitě krásné a já se moc těším na reportáže :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Reni, ani nehovor..doteraz neviem, kde sa v takej malej pivnici nabralo 8 pytlu sklenic na zaváranie:)) a inak bude to dlhý proces:))papa, maj sa krásne pani cukrárka

      Odstrániť