streda 12. novembra 2014

Príprava na zimu

A u nás už môže padať a mrznúť:)) Ja by som bola rada, keby sa tohtoročná zima fakt dala nazvať zimou . Naša Ela by konečne zažila poriadny sneh a snáď aj sánkovačku ...
Máme čiapky, rukavice, šáliky...a je 10 nad nulou:))

tento nákčník je môj výtvor...som začiatočník

Ela nie príliš nadšene pózuje

Terezkine rukavice...k týmto chcem spraviť čiapku

rukavičky a čiapočka pre Eli

a Ele môže zima začať...ten nákrčník vyzerá super


Všetko nám háčkuje naša babina...ja som začiatočník a šál pre Terezu je taká moja väčšia vec, na ktorú som sa dala, okrem toho som robila ešte taký guľatý vankúš a nejaké drobnosti . Skôr pletenie je moja silnejšia stránka, ale snažím sa . Veľmi obdivujem výtvory, ktoré vidím na Vašich blogoch, ste inšpiráciou ... sú to krásne veci, vedia potešiť...je pri ich výrobe treba veľa trpezlivosti  a šikovnosti .
Včera som mala zlý deň, mala som asi pokazený žalúdok, proste niečo takéto...ale starali sa o mňa vzorne...a za to ďakujem . Dnes Ela vstávala pred piatou, takže už fičíme, staršie deti sú v škole .
My pôjdeme určite von, ukazuje sa krásne počasie . Želám Vám krásny štvrtok . Maca .

3 komentáre:

  1. Jů krásné čepičky a rukavice máte.Také se těším na sníh.:-) Minulý rok u nás moc nenapadal a o zimě se nedalo říci zima...sáňky,brusle zůstaly netknuté Přeji hezký čtvrtek:-) pa Vera

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Perfektně připravení na zimu, jen co je pravda - jste šikulky - Ty i babička!!!
    A máš pravdu, zima pořád nikde, z loni pořízených nových bruslí mi starší syn vyrostl, neměl je ani jednou, protože jeden den umrzlo, aby druhý den byla obleva.
    Jsem na letošní chladna zvědavá, kéžby byly alespoň ty vánoce na sněhu ...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten kulich na poslední fotce má úžasnou bambuli :o), vždycky jsem si takovou přála, jenže já a čepice..jékékoliv..je kapitola sama pro sebe, ještě, že jsou kapuce :o)
    Mějte se krásně a čapky i rukavice užijte :o))
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť