utorok 20. septembra 2016

Jeseň


Je tu . Cítim to ráno, keď idem s malou do škôlky, dnes sme dali čiapku, bundičku, ja som si dala len ľahší sveter a naboso:) a bolo mi chladno . Tak som konečne vytiahla ponožky . Poobede si zoberiem tú novú šatku z HMka . Večer, keď idem z práce je zima .  Doma si varíme čaj .  Triedim veci z leta a pridávam teplejšie . A plánujem, čo im treba na zimu .  Chcem si spraviť ešte brečtanovošípkový veniec na dvere . Kúpiť si vres . Konečne dopletiem môj šál, ktorý som začala v zime :)) A chcem stihnúť ešte veĺa vecí ...

Tiež to tak máte?








  A teraz idem konečne na tú pizzu, čo mi kysne ...




Majte krásny deň ...

Maca .

5 komentárov:

  1. Znám :-))) dnes také ponožky a o víkendu úklid a třídění věcí ve skříni :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano, mám to tak taky. Vytáhli jsme ponožky, trička s dlouhým rukávem a večer jsme zapálili svíčky :-) Krásný podzim D.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš to tak útulné a pekné:-)
    No, jednu vec sme už aj my splnili:budúca terasa je zastrešená, nečakajú nás ale ešte drobnosti:doomietať, namontovať minikuchyňku miesto dvojumývadla hore, presadiť kríky a osadiť predzáhradku, možno zadať okenice, zaomietať diery v omietke v kuchyni, na chodbe...všetko popri frmole doma a náročnej práci muža, dovybaviť úrady, ešte stále nemám opatrovateľstvo a pomaly končím na pracáku, doma sa menia stereotypy, Naďa začína VŠ, Dot v Brne, ešte jej dovybavuvávame leto, sľúbila som zopár návštev, no neviem ako sa vypáčim z domu....pa:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Marcelka máš to krásne, roboty ako na kostole, ale to asi všetci máme. Príjemný deň prajem. Pamätám sa na malého čokoládovo psíka už je z neho poriadny macko.

    OdpovedaťOdstrániť