pondelok 7. decembra 2015

Pečieme


Oprášili sme starodávne formičky od mamy a včera sme sa dali ráno do pečenia medvedích labiek . Išlo nám to krásne od ruky . Ja som nachystala suroviny na dosku, zbytok urobili deti a nakoniec rúra... Recept sa nám osvedčil a určite ho použijeme a nie raz . 




A tiež sme zapálili druhú sviečku ...


Majte krásny týždeň a ďakujem za Vaše návštevy a komentáre . 
Maca .

2 komentáre:

  1. Vidíš, toto mi najviac navodzuje Vianočný čas, plechové formičky, ozdôbky, lesklé , postriebrené,fúkané sklo,....subtílnosť a lesk na vencoch ako u Zitky...
    Dobrý nápad vystaviť tieto vecičky v sklenených zavarovačkách, vitrínach, nádobách, ako Lucka K...kvôli bezpečnosti radšej takto, a kvôli nostalgii sú aj takto prítomné, viac ako severský trend...Tak mi to u teba docvaklo, že idem na tieto pliešky, dám si ich do sklenenej nádoby - mám z ikea s tou korkovou zátkou, k tým plechovým z bazárika, mimochodom, je v nich várka medovníčkov...
    My sme pri deťoch mali tradičné ÚĽUV-ácke, slamené a holandské drevené, maľované, tie boli pre deti hit....králik mal rád tie slamené :-)
    Medvedie labky sú mňam, už si mala dve pomocníčky však ?
    Určite toho máš dosť, ale ak môžeš odfoť čo sa dá, daj vedieť o sebe trošku :-)))
    Ja ďakujem za tvoje vnímavé slová u mňa, pekný adventný, pokojný čas :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Maca, ja viem že recept nájdeme kde kade na internete, ale nedáš aj svoj rodinný, osvedčený? Daj rovno do príspevku. A budeš aj niečím plniť?

    OdpovedaťOdstrániť