pondelok 23. novembra 2015

Kútik

Po malej odmlke som tu. A budem sa snažiť byť častejšie . Dnes malý kútik, ktorý vznikol presunutím Elinej kuchynky . Vlastne sme poprehadzovali obývačku tak celkovo:)), aby nám vznikol priestor na akvárium, ktoré sme mali aj v byte a tu sme ho ešte nestihli zriadiť. 


Konár som včera ulovila na prechádzke, fľaša ulúpená na smetisku ešte v lete . Hodila by s mi tam nejaká jedna dve ozdoby. Z papiera . bu´d nejaké oprášim z minulého roku, ale určite bude aj tohtoročná tvorba:)) Celkom sa teším na toto obdobie . 

Tak sa majte a krásny mrazivý týždeň...Maca .

4 komentáre:

  1. Už som ti to napísala do odpovede, ale píšem to aj sem, do kúta , alebo na konáre, by som zavesila buď , pre mňa top retiazku so žiarovčičkami z ND, alebo menšiu, lacnejšiu verziu, buď tie svietiace bambuľky alebo IKEA čiernu reťaz s malými žiarovkami :-) .Konár mám vonku v tej plechovej konve, nezmestí sa mi dovnútra :o(.
    Každý uvoľnený kút sa ráta, žeby som zase niečo vyhodila ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alenka aj ja uvidím, ešte kde konár zakotví:)) mám také tie lampioniky z tchibam ale tie žiarovky z ND sú super, len tá cena:)), teraz som ani žiadne ozdoby nekupovala...ale páči sa mi všeličo...niečo aj porobiť skúsim...želám Ti krásny týždeň...papa, idem pokukať maily...pa

      Odstrániť
  2. Ahoj Maca...no fakt si tu dlho nebola :-) ...smetisková fľaša je top...ja mám číru a sú aj zelené...to by bolo trio :-) uži si predvianočné tvorenie a pekné dni! pá D.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Příjemné zákoutí, pěkně se ti povedlo :-)

    OdpovedaťOdstrániť