utorok 23. júna 2015

Počasie nás fakt skúša, ale odolávame:))


Všetkým pekný utorkový podvečer . Tak konečne sa snáď umúdri ...Stále sme v procese NOVÁ STRECHA:)) . Konečne sa to aj tak začína tváriť  a každý deň už to bude len a len lepšie . Moc práce . Moc . Ďakujem všetkým, ktorí ste nás povzbudili slovami . Tešíme sa, že zase budeme o krok bližšie k nášmu krajšiemu domovu . Aj keď ešte nás veľa toho čaká .





V podkroví budú priznané drevené hrady, klieštiny, bolo by škoda ich zakryť ... Staré a nové . Už tam vidím húpaciu sieť v dievčenskej izbe:))


drevo je komplet hotové



Momentálny stav ...
Dokladajú sa posledné škridly, začínajú robiť odkvapy, je odpílený balkón na prízemí, ktorý sa nám zdal zbytočný a na úkor dvora, nakoľko dvor nie je veľký a máme na prízemí terasu asi 12 štvorcov a hore 40:)) Pokračujeme zajtra ráno vyvezením dúfam, že posledného kontajnera... odvozom starého železa atd .   

Majte pekné LETO a teším sa na Vás . 

MACA .

2 komentáre:

  1. A vy moc a moc napredujete !
    V tomto najväčšom chaose a stavenisku som sa tešila, z toho ako sa buduje, napreduje, z materiálov a presne ako hovoríš ! UŽ BUDE LEN LEPŠIE A KRAJŠIE :-)
    Ak sa dáte na OSB dosku, treba voskovať počas stavby a s OSMO voskami :-)...v kúpeľke fakt držia fest :-)...tá biela je fakt pre teba !
    Držte sa !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Marcelka, ide Vam to perfektne...kolko ste uz toho stihli urobit :-) Nova strecha bude hotova, ani sa nenazdas...najhorsie uz mate za sebou :-) Maj sa krasne...

    OdpovedaťOdstrániť