nedeľa 14. júna 2015

Nedeľa



a koniec horúceho víkendu . Asi bude konečne pršať . Užili sme si tepla fakt dosť . U nás sa dialo všetko možné ...

Povinná výučba chlpatého príslušníka rodiny...Tabuľa stále stojí:)), plyšáci v škole povolení:)



Žiak odpovedá ústne:)
 Boli sme okúsiť aj kúpanie v prírode, vyšlo to síce až v sobotu navečer, ale na osvieženie dobréé...



melón sa ráta tiež
 Najťažšia časť posledných dní a ešte kúsok:) nás čaká . Búranie podkrovnej starej manzardky . bude nová strecha, vzniknú tú izby pre deti , vonkajšia horná terasa .



  Terasa je tiež na hornom poschodí, prejde rekonštrukciou v budúcich dňoch ako strecha . Môže sa využívať na opaľovanie, nejaké rastlinky ...Predstavujem si tu nejaké zatienenie slnečníkom, plastové kresielka z IKEY a stolíček, kobercová rohož, zábradlie bude bezpečné ...



Víkend bol teda u nás pestrý . A dnes som ešte vyhrala u Martinky na blogu My One Way...A to ma ráno, keď som to čítala potešilo . Jupííí ... A nech už naprší ... Majte sa krásne .

Maca .

11 komentárov:

  1. ...zdá sa, že havo berie výučbu veľmi vážne :-D ...tá Vaša terasa má poriadny potenciál...teším sa na realizáciu :-) D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bude to dlhý proces, ale toto leto snáď stihneme aspoň nejaké to poleženíčko, kresielka...zbytok budúca sezona, M.

      Odstrániť
  2. ...na terasku ti posielam inšpiratívnu rastlinku, bambus, vie vytvoriť riadnu džungľu..a ostatné zajtra...
    http://emmabuvoli.com/2015/06/13/terasa-terrace/#comments
    :-)..ja sa vrátim

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt nad tým bambusom v drevených podlhovastých korýtkach hore na terasu roz mýšľam..ale tento rok to už určite nestihnem, bude aspoň hore nejaký priestor na relax pre teenagerov:)

      Odstrániť
  3. Jej, to je zlate...ziak vyzera byt velmi poslusny :-) Vidim, ze este mate stale vela prace, ale bude to stat za to...to je asi najvacsia motivacia, ze? Kupanie v prirode u nas nehrozi, nie je velmi kde ist...aspon teda blizko pri nas nic take nie je...vam to islo skvele :-) Majte sa krasne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi sme vyrastali na kúpaní na priehradách,ale teraz to už deckám moc nehovorí, ale na oosvieženie raz za čas to padne dobre...roboty máme ešte teda dosť..papa

      Odstrániť
  4. Panečku, a já myslela, že máte hotovo a vidím ještě tolik práce. Ale až to bude, tak to bude úplná pohádka! Těším se na realizaci!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Reni máme more práce...ale teším sa, na prízemí máme hotové máme tri izby s kuchyňou a hore ideme teraz robiť....len keby bolo viac peňazí, ale hovorím, že všetko má svoj čas:)

      Odstrániť
  5. Pes a dcérka, sú zlatí, a ešte vidno, že ste si vybrali dobrú rasu, je spoločenský a kamarát, asi Emin najlepší :-) A je už veľký !
    Tak makáte, ale vám to ide !
    Dobré plány, bude to pekný projekt aj s relaxačnou terasou...:-)
    Držím palce a teším na každé dielko !
    Teším sa , že si vyhrala to, čo tvojmu interiéru sadne :-)
    U nás hore sme len voskovali a ide to tam tak véééľmi pomaly ! Ostatné je po starom...a oranž. štvorce si spoznala ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alenka, Damien rastie mi pred očami, ked sme ho doniesli, mal 5 kg, teraz má 15:) Hore, kde je rovná strecha, bude taká relax teráska so zatienením z bambusu:)? a pod strechou ešte dve izby, nejaká kúpeľňa...dalo by sa to aj inak vyriešiť celé, ale znamenalo by to úplne zmeniť celý dom, typ strechy a to by bolo na veľmi dlhú dobu, myslím, že takto to bude dostačujúce . doole máme teraz trojizbový byt a takto nám to bude vyhovovať...Teším sa aj ja na obrázky, aj som chcela doobjednať, ale uvidím, ešte čo príde...počuj, čo sú tie oranžové štvorce...prestierania...

      Odstrániť
    2. Nie, to sú tie isté čo sú v kuchyni, ale tie sme pretreli tabuľovkou :-) , IKEA ich predáva-la za kuch. linku.., nalepiť, alebo do takej koľajničky, mali to v každom katalógu..., rôzne vzory, vtedy mali aj nerez, ľutujem, že sme nezobrali..v dolnej kúpelke mám karmín..vtedy sme si vybrali toto miesto kachličiek...hovorím, že sme išli v minimalizme :-),v dolnej kúpelke je murovaná stena so sivou maľovkou, po kt. môže stekať voda...neskôr nafotím..

      Odstrániť