streda 6. mája 2015

Len tak...

Tabuľa zavesená.
Kvietky vo váze musia byť .
Stolík v obývačke na mieste . Po tom, čo sa nám podarilo rozbiť prvý raz sklo hneď po príchode domov, druhé to prežilo, teda zatiaľ.
A orgován máme konečne aj my . Prevoňal celú izbu . Len škoda, že mi nikdy nevydrží dlho. Ale dnes sme sa ponáhľali rýchlo domov keď sme ho natrhali cestou od našich . Zelenú fľašu som našla dole v pivnici . Asi od vína:)) Ale páči sa mi . 







Ďakujem všetkým za milé slová, čo tu nechávate . Veľmi ma to vždy poteší, takisto rada pozerám Vaše fotky . Ste mi inšpiráciou . Papa . 

Maca .

9 komentárov:

  1. Marcelko to je nádhera!Moc se mi u vás líbí!Krásné dny pa Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Macka,nádhera,moc si ma potešila,ako krásne vyzerá tá biela jednoduchosť...polica,nízka,dobre vybratá....stolík z paliet :) ,..s bieločiernym kobercom,všetko mám v srdci....ale rad za radom som to musela oželieť kôli mojim / autíkom,nemôžem mať takýto úžasný stolček .../ a mojim /zvieratám,hlavne Dorka pľzne na bielo a čierne pásy.../...a tie tvoje poklady,jednoduché ..vázy :)...tabuľa nemá chybu...to drevo stola TIEŽ !
    :):):)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nízke poličky sú z bytu, stolík som vždy chcela tento..uvidím,ľahko niekde premiestnim, keby som našla niečo iné...koberec by som možno vybrala aj iný, alebo sa mi páčil jeden z Nordic day..ale uvidím...náš pes je našťastie vonku:)) . Stôl som tak váhala, ale teda nebanujem...drevo sa dá vždy inak aj upraviť, pretrieť...

      Odstrániť
  3. Marcelko, doma krásně zabydlujete :o) Hezké dny měj. Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Waw, ten stolek z palet je naprosto úžasný - skvělá práce, Marci!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Marcelka, krasne to mate :-) Orgovan asi nie je velmi vhodny na rezanie, lebo ani mne nikdy nevydrzi dlho...a stolik z paliet je perfektny :-) Aj zelena flasa vyzera super...

    OdpovedaťOdstrániť