utorok 28. apríla 2015

Z obývačky


Naša obývačka . Ešte nie úplná, ale rysuje sa...Stolík sa robí, na okno pôjde textilná roleta, možno nejaké obrazy... nejakými zmenami bude prechádzať postupne . To by som nebola ja :))


Toto je vetvička z kríčka čo máme pred domom, krásne kvitne, vyčítala som, že je to dulovec japonský . možno by potreboval nejaký rez, ale to až budúcu sezónu:))



Okno v obývačke je na sever, ale z kuchyne je balkon na južnú stranu, ktorý obidve miestnosti krásne presvetlí . Inak sa nedá . 




Ela tu má aj svoj kútik s hračkami, pokiaľ nemá vlastnú izbu, ale momentálne jej to najviac ide vonku s hlinou, krhlou s vodou, formičkami, ktoré jej Dami stále berie:)) Starší Šimon s Terezkou obývajú zatiaľ spoločnú izbu . Ale toto je izba pre všetkých . Obývaná:)


Ešte náš nový člen...
výnimočne pózuje bez pohnutia
Ďakujem všetkým, čo čítajú moje riadky a fandia nám . 

Maca .

14 komentárov:

  1. Pekný priestor a detaily...kreslo,kvety,sáčok :)..,dlažba...HAVKO :)...nám ten náš hneď zhodil opreté zrkadlo o stenu,čakalo na pripevnenie do kúpelky....:):):)...prajem radosť z pekného bývania !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alenka, asi si vieš predstaviť čo stvára:))ale snáď sa naučí..Hlavne Elina je pre neho terč zábavy, ona začne skákať pri ňom a on to berie ako výzvu:)))Ale už sa udomácnil akože na terase, tam aj búva, na noc je v klietke, aby sa náhodou niečo nestalo, je ešte taký ťarbavý, ale čistote sa učí rýchlo...ja som prekvapená...on bol vnútri úplne dezorientovaný, ale vodítko skúšame, no nechce ísť ani za bránu..

      Odstrániť
  2. Práce vám jde krásně od ruky a je radost se dívat, jak pokračujete. Obývák vypadá velice dobře, pohodově, útulně, moc se vám povedl! A Dami je prostě k umazlení, nádherný mazlík!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Reni, je zlatý, je s ním i práca, ale učí sa fakt rýchlo, jeho maminka bola polovníčka a otec šampion krásy:))takže uvidíme na koho sa podá, ale učí sa...Obývák je tak, aby sa dal využívať, žiadne múzeum...som spokojná, ešte ten stolíček iný...a postupne..

      Odstrániť
    2. ...naša polobíglica je tiež polovník,aj keď s ňou skoro denne chodíme do lesa,poluje na okne na ľudí a je to fakt únavné...:)..lebo všetko sme ju naučili,a je doma,kvôli M.....máme ju z ulice a na dvore sa veľmi bála,a urobila si s nás svoju svorku a takto sa o nás stará...:)

      Odstrániť
  3. Nemůžu uvěřit, jak už jste zabydlení. Obývák vypadá moc hezky. Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Marcelka, máte doma krásne :-) D.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Psík je roztomilý,obývák se pěkně rýsuje :o) Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Marcelka, mate to doma super...krasne Vam to ide :-) Obyvacka je utulna a vyzera perfektne...no a Dami, ten je rozkosny, ako velky plysacik :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, asi bude veľký:)) rastie zo dňa na deň, som rada, že sa bývanie páči..

      Odstrániť
  7. Paci sa mi koberec . Dizajneri v roznych dizajnerskych programoch ho dost casto pouzivaju. Ten hafan nema chybu.

    OdpovedaťOdstrániť