streda 25. marca 2015

Všade omietky...jupííí...11.deň

Omietky sú hotové . Hneď to vyzerá, že je všade čistejšie:)), nie sú diery v stenách po kábloch... 
Kráása... Už čoskoro . Teraz sa budú brúsiť stropy, spravia sa obkladačky a dlaždice . Biela na steny . A už radšej nepokračujem . Asi sa nedá nevšimnúť si, ako to strašne chcem dokončiť :))Túto etapu rekonštrukcie .


nikdy nepochopím, ako sa môže v tomto niekto vyznať...


zo vstupných dverí


asi na kolaudáciu:)

stojím na terase vedúcej z kuchyne

tieto schody pôjdu do podkrovia, ale ešte neviem kedy:)) a toto bude dočasná detská dvoch starších detí
Asi to nevyzerá, že za týždeň sa máme sťahovať:))

Toto sú tie obkladačky, čo som chcela do kuchyne...Ale je ich málo...Takže nič . Páčia sa mi . Snáď ich niekde ešte zužitkujem . Majú asi 40 rokov . Made in Czechoslovakia .



Díky, že nakukujete . Som rada, že sa môžem podeliť so svojimi pocitmi s niekým nezainteresovaným . Želám krásny piatok . A zdar všetkým rekonštrukciám ...

Maca .

6 komentárov:

  1. Vy ste rychla cata ! :)Vyzera to slubne a tie kachlicky su kuzelne ,mozno by stacilo dokupit cisto biele s takou,akoby rucnou nepravidelnostou,aku vidno na tychto :) Drzte sa !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fí, to letí, však se dočkáš brzy, uvidíš. Držím pěsti! A nedivím se - obkladačky jsou úžasné , určitě se pro ně to správné místo najde!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tedy vy jste rychlí! Tu terásku u kuchyně oceníš, já mám také z kuchyně dveře na zahrádku a je to paráda mít u vaření otevřené dveře nebo si jen tak s kafčem na chvíli sednout ven.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Marcelka, super, ze to takto vsetko dokumentujes :-) Tiez som nechapala, ako sa v tej guci kablov elektrikari vyznaju, ale vyznali sa :-) hned to po stirekach lepsie vyzera, ze? Tie obkladacky su velmi pekne, skoda, ze ich nie je dost...takymto tempom to ubehne rychlo a ani sa nenazdas a budete byvat :-) Drzim palceky...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na inspiraciu,alebo ohriatie srdiecka : ) http://countrylifebyme.com/muj-blog/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. K tym odtienom sedej...prave som sa dohodla s manzelom,ze dom,aj hospodarsku pristavbu aj betonove chodniky a plochy pri dome dokoncime tym sposobom ako je u innaiablog-u .. CEMENTOVYMI STIERKAMI....bolo to pre mna fakt zatial najvacsou inspiraciou od nej....takto sa tesim :):):),je to taky bod ,,0,,,
    Vela sil !

    OdpovedaťOdstrániť