piatok 13. marca 2015

Asi tak to u nás vyzerá

Krásny predvíkendový piatok Vám želám ... Víkend u nás znamená hlavne nákupy dôležitých vecí, pretože cez týždeň sa toho nestihne veľa, na dome cez víkend  elektrika, ktorá v pondelok odštartuje ďalšie práce . Ono sa to ani nezdá možno že sa veľa spravilo, ale spravilo sa . Kto prerábal, asi vie o čom hovorím . Niekedy sa zdá, že to stojí . Sľúbila som pár fotiek ...

Chodba ...odstránili sa dvere posuvné a trošku sa otvoril priestor, napravo dvere do pivnice a kotolne a do kúpeľne

Toto je budúca spálňa, zmenšená, preto okno vychádza takto, mne to nevadí...v prípade robenia fasády sa to možno zmení

Pani obývačka...  toto bol hlavný cieľ tohto týždňa... priečka stojí a som rada, že sme sa dali na to, zase moje skvelé nápady :)

Kuchyňa . Z nej sa dá krásne balkónovými dverami vyjsť na terasu. To sa mi páči .

A výsledok práce:)
V tretej izbe, ktorá bude slúžiť ako dočasná detská  sa zatiaľ nič nedialo . Keď sa dobuduje podkrovie, bude to ako spoločná miestnosť, kde by som mala rada svoj bordelík so šitím, látkami, veci na tvorenie...prípadne miestnosť na prespanie . Z nej potom povedú aj schody do podkrovia . Ja myslím, že sme pokročili . Od stredy stojí nová priečka medzi obývačkou a spálňou . Objednané podlahy, dlažba, spotrebiče, okrem umývačky:)) . Kúpeľna s WC zatiaľ zostane pôvodný stav . Proste to nejde všetko . Je iné, keby sme sa sťahovali dvaja a iné plus tri deti . Ak sa stihneme nasťahovať do 30. 4. tak sme dobrí . Čas nás tlačí . Takže toľko náš DOM SNOV:))

Prajem všetkým pekný víkend, načerpajte síl ...

Maca .

9 komentárov:

  1. Marci, tak to přeji, ať to všechno stihnete :-) my jsme si teď kupovali byt a rekonstruovali, no jsem ráda, že to máme za sebou. Nejhorší bylo to uklízení.
    Hezký víkend, Klariss.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Holka zlatá, takové práce, jak hotové a co vás ještě čeká, ale hurá, bude krásné bydlení. A možnost vyjít z kuchyně na terasu tiše závidím :o) Marcelko ať jde vše pěkně od ruky a měj se fajn.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, díky, čaká nás toho eešte veľa, hlavne musíme teraz sprevádzkovať prízemie, aby sme mohli existovať...to ja Tebe v dobrom závidím:)máš krásny domov...papa

      Odstrániť
  3. O buranisko a stavenisko a obnazene steny a dlazky a rozne vyburane otvory...to je radost !!! prislub noveho,pekneho,vonaveho....jak ja milujem poloprazdne nove priestory a vonu novoty !! Tak toto napriek rozbombardovanosti zavidim :):):) Drzim palce !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alenka, je to fakt búranisko, novotu fakt bude už cítiť, ked sa dá prvý náter:))Papa a maj pekný týždeň .

      Odstrániť
  4. Na to, ze ste len nedavno dostali kluce, tak ste riadne pokrocili :-) Super...verim, ze to stihnete a budete sa coskoro tesit z hotoveho domceka :-) Tesim sa na dalsie fotky...drzim palceky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katka, hotovo neviem kedy bude, len musíme dať do poriadku tri izby, kuchyňu...aby sme sa mohli vysťahovať a nasťahovať...v lete nás čaká strecha:))ale teším sa, neviem si to predstaviť, Maj sa pekne.

      Odstrániť
  5. Marci, čeká vás ještě tolik práce, ale když vidíš, jak ta krása roste pod rukama, to se člověk těší a těší a těší. A ty plány! Jak si to krásně uděláš, co si pořídíš atd ... i přes hodně náročné dny tě čeká radost :-)

    OdpovedaťOdstrániť