utorok 24. marca 2015

50 odtieňov šedej:)

Robia sa omietky ... Takže cez víkend maľovanie a od pondelka podlahy, namontovanie zásuviek, svietidiel . Aspoň takto je to v pláne . 


na strope stopy po bývalej priečke, pohľad z rohu obývačky do kuchyne

vynechaný priestor na obklad....nakoniec neviem, či tie obkladačky čo sme našli na povale budú dtačiť...asi nie


Dúfam, že to pôjde . Cez víkend definitívne vysťahovanie, na pár dní k babke a potom už DOMOV . Tešíme sa . A hlavne by bodlo, aby som sa dostala teraz z tej hnusnej choroby... Stále mám nádchu .
Ďakujem za Vaše komentáre ...sú povzbudzujúce:)
Majte sa JARNE a buďte ZDRAVÍ ...


MACA.

14 komentárov:

  1. :):):)
    P:S:.ste rychli !
    P:P:S:.ja by som si ,, kusok,, tej omietkovej struktury nechala ,na jednej stene,alebo pas steny :),mam industrial uchylku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Alenka, ja som rozmýšľala aj miesto obkladu n iečo také v kuchyni, keď sa tak rýchlo treba rozhodovať, rozmýšľať čo sa ako bude s čím kombinovať...asi tam by mi to najviac išlo. Aj tak sa teším ked už bude všetko bielee..pomooooc:)) A prezradím Ti, do kuchyne som zvolila OTTAVU nad stôl..Páčila sa mi aj hektarka...a do obyvačky dám zatiaľ starý kryštálový luster čo tam mali...nechcem sa unáhliť v kúpach...papa, maj sa pekne

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Idem googlit OTTAVU :) inac ani ten kabel so ziarovkou ,co visi zo stropu nie je mimo level :)...to len zartujem..:)..
    Ja si myslim,ze ty si vnutorne PRIPRAVENA :) a pojde to DOBRE :)
    P.S.:my sme nezohnali tu cementovu stierku a dali sme do jednej kupelky nater PRIMALEX DIAMANT,po kt. moze stekat voda...ja mam sivy odtien,ale namixuju ti aky chces....to len pre pripad,keby si potrebovala nejaky fest omyvatelny kusok :)a aj blog enelavie. tam ma podobne rady,v tej mini kuchynke :)
    Drzim palce !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uz som spat ::) mam ju v podkrovnej izbe :) a chcem ju vymenit za FOTO nad kuch.stolom,kt. ma sklamala...HEKTAR ma nadchyna a je bytelny a ta bronzova je prijemne zemita...mam ho v obyvke nad stolom :)

      Odstrániť
    2. Áno Hektar s ami páči aj v čiernej aj medenej..aj tá stojaca...Ešte počkám s niektorými vecami, inak BONAMI si pozri eshop, bude aj na SK..tam bývajú dobré lampy:)) Tie omývatelné nátery sa mi tiež páčia dosť .

      Odstrániť
    3. Inak už som kuk záhradný nábytok, šibe mi:))

      Odstrániť
    4. Nie nesibe:),treba byt pripraveny:)hlavne ,ak prebehnu zlavy...,ja mam aj cievku ,aj kolesa z cievky-na studni a na kovovych nozickach akehosi kov.stolika z Ikea,kt.niekto vyhodil,....vlastna vyroba,zatial ! ,ale vselico sa mi paci...z Ikea...minuly rok: mala lavica PS drevo ,biely kov a tento rok: novinka, lavice a stol,ako pivna suprava:)drevo a biely kov...len cakam,zvazujem a pockam na zlavy,aj tak terasa este chyba,len taky ganok pri drevarke a kotolni...za drevarkou mam tehlickovy dvorcek a mame aj tehlickovy kruh,ale, ak kazdu tehlu nenapenetrujes exterierovym
      penetrakom,fest drahym tak...Mame sice rekonstruovany stary dedinsky dom,ale novy vstup,velke okna do ulice,francuzske do dvora,aj v podkrovi a niektore casti hore a vo vstupe oblozene severskym smrekom...chcela by som tento raz dodrzat,potrebovali by sme drevene zaluziove okenice,najlepsie na kolajnici...industrial prvky vitane,ale aj vintage...arch.Ivan Jarina,Dom pod jablonou,da sa vygooglit :)
      Ljus vankuse sa uz vynimaju na mojom sivom Karlstate,a lavici z jeho prvkov...razitka a misky mi prisli a su take malicke,ze pre babiky...razitka su take ornamentalne tvary,ako na valceku,ideme natierat dyhu bielou lazurou,asi,a chcem tam nepravidelne urobit taky vintage otisk...chcem to potom pouzit ako take nepravidelne odtlacenie aj na drevenu dlazku,ktoru budeme musiet vysmirglovat len na niektorych miestach a prelakovat,tam kde sa suchalo stolickou...a tak...
      Chcela som ta trocha rozptylit,pa,pa !

      Odstrániť
  4. ..teda vy ste šikovní :-) už sa teším na finálnu podobu..D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Danka na tú úúúplne finalnu sa môžeme tešiť tak za 10 rokov:)

      Odstrániť
    2. :-) veď to bude raz dva...

      Odstrániť
  5. Moc ráda sleduji tvé 'progress photos'. Je paráda, že máš blog, můžeš tu zachytit všechny fáze. Už se moc těším na ty 'dekorovací' :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Marcelka, neskutocne rychlo Vam to ide...parada :-) Budete to mat krasne...velmi sa mi paci ako ste zvacsili prechod z obyvacky do kuchyne :-) Drzim palceky...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kati, ja sa teším na Tvoje fotky . Ale my teraz prerábame len prízemie, to je kuchyna, 3 izby...cez víkend musíme opustiť bytík, takže tak . Keby sme boli sami, tak je to iné, ale s deckami, musíme bývať, aby mali svoj kľud . Ostatné za pochodu . Inak sa nám to nedá . Ale áno majstri sú šikovní, ked na nich pozerám, zlaté ruky . Maj sa krásne a nech sa Vám darí v domčeku .

      Odstrániť