piatok 29. augusta 2014

Oddychová

Nakoľko dnes náš malý člen rodiny a teda aj najmenší vstával o 4 hodine, tak už stihol aj zalomiť . Takže som po obede, oči mi klipkajú, ale sedím pri pc, pozerám si krásne fotky, interiéry, blogy a oku lahodiace obrázky . Vonku je krásne počasie dnes, už sme stihli aj veľkú prechádzku...no ráno:)) keď ešte všetci sladko spali . A poobede uvidíme...mám ešte v pláne slivkový koláč okrem iného... možno bicykel, treba využiť slniečko .
K obedu boli slivkové guľky s makom .



A teraz už len káva..na sladké fakt nemám chuť momentálne, nejaká kniha alebo časák , hromada vankúšov, trebárs nový hlavolam, ktorý nie a nie zložiť:))






Áno...to v pozadí je nové kreslo, jedno z mojich nedávnych aj tuto tipovaných . Nakoniec sme sa rozhodli pre toto . Do nášho trošku menšieho priestoru to bola asi tá najlepšia voľba . Veľmi sa teším :)) Samozrejme nie len toto pribudlo do nášho interiéru ...Ale to nabudúce .



Ja Vám želám krásnu sobotu ...
Maca.

1 komentár:

  1. Slivkové guľky s makom by som si veru dala,kreslo si kúpila parádne veľmi sa mi páči.A teším sa čo pekné ukážeš zas nabudúce.Maj sa pekne.
    Rena

    OdpovedaťOdstrániť