pondelok 9. júna 2014

Nové kúsky...




myslím v šatníku...
Leto, teplé dni, sú tu...prázdniny...dovolenka...sú pomaličky tu...snažím sa si trošku obnoviť šatník. Niekedy mám pocit, že nakúpim veľa vecí počas sezony a aj tak sa mi nedajú dobre skombinovať...čo nakoniec vedie k tomu, že stojím pred skriňou a zúrim:)))
Teraz som vsadila na jednoduchšie nadčasové kúsky, väčšinou bielej, modrej, sivej farby...jednoduché strihy...je to len pár vecí, ale mám aj tak radosť...pomaly doplním:))


ľahučké šaty...trošku nad kolená, podšité jemnou padavou podšívkou

balerínky jednoduché tenučké, idú mi super k modrým džínsom...




ľahučký bavlnený svetrík na chladnejší deň, alebo večer...páčili by sa mi k nemu tmavomodré šortky... je voľnejší, dobre sa kombinuje aj k úzkym tmavým modrým džínsom


Plavky som chcela nejaké jednoduché čierne, ale zohnala som nakoniec tieto...dobre mi sedia, ešte skúsim niekde pozrieť možno neskôr... istia to výpredaje:))

Ešte pozerám nejaké sandále jednoduchšie...nejaké topy biely, čierne tielko...aj na nete je pár pekných vecí...dosť sa mi páčia aj overaly ... ľahké vzorované nohavice...maxišaty...námornícky štýl....
tento overal  sa mi páči...alebo aj v nejakej šedej farbe

 šľapky by som brala...pohoda nadovšetko
pohodové...letné
na plavky...

sandálky do mesta, na prechádzku

A aké vecičky uprednostňujete Vy...tiež radi prevetráte aspoň občas peňaženku v rámci možností...

Krásny letný deň praje Maca.

2 komentáre:

  1. Veru si si nakúpila krásne vecičky,tie balerínky sú úžasné.No zdá sa mi ,že aj ja budem musieť doplniť šatník.Maj sa krásne.
    Rena

    OdpovedaťOdstrániť